La nostra farmàcia va ser fundada l'any 1982 per Mª Dolors Campanyà Artés, al C/ Serrallonga nº 10 de La Torre de Claramunt.

Des del 1 de gener del 2016 la farmàcia està regentada per la filla; Gemma Cordomí Campanyà. 

Formem part d'un espai de salut, on el nostre objectiu és oferir als pacients el millor servei sanitari, resolent qualsevol tipus de consulta relacionada amb la prevenció, el benestar i la utilització dels medicaments, ajudant a les persones a l'acompliment terapèutic segons les prescripcions mèdiques, o utilitzant el nostre servei d'atenció farmacèutica personalitzada.

Som una oficina de farmàcia que defensem, estudiem i tractem amb teràpies alternatives. Des de l'any 1992 que ens hi vam introduir de ple, vam començar amb la Homeopatia i hem continuat amb les sals de Schussler, els oligoelements, les Flors de Bach i altres essències florals.

En l'actualitat continuem sent una farmàcia de referència en la preparació i consulta en aquestes teràpies alternatives i ens hem llençat també a realitzar cosmètics personalitzats.

La cosmètica personalitzada ens és útil no només per poder pal•liar alguns símptomes de patologies derivades de la pell, sino també per poder elaborar cosmètics adaptats a les necessitats d'una pell sana que variarà en funció de la persona i l’edat. Tots sabem que cadascú és diferent, la pell de cada persona pot ser diferent i alhora no tothom busca el mateix resultat a l'hora d'usar un cosmètic. I aquí és on entrem les oficines de farmàcia formulistes, ja que podem adaptar-nos a les necessitats i les voluntats de cadascú.

Alhora, ens estem especialitzant en productes de nutrició esportiva.
 

Aquesta és la nostra petita introducció, i ara ja sabeu on trobar-nos..., estarem encantats de poder atendre les vostres consultes i preguntes.

 

 

Història