La nostra oficina de farmàcia, des de fa uns anys, treballa la medicina alternativa en col•laboració amb la medicina tradicional o científica.

Nosaltres fins ara treballem i estudiem la convinació de varis tipus de teràpies, a base de les flors de Bach, del Mediterrani, de l’Alba i Tremblinglight Essence, la Homeopatia, les Sals de Schussler i Oligoelements.

Les Teràpies amb flors de Bach, Flors del Mediterrani, Flors de l’Alba i les Trembliglight essence, constitueixen un sistema de curació partint de la idea que la malaltia és el resultat d’un desequilibri emocional que, si persisteix, pot acabar produint una malaltia a nivell orgànic. (Segons el doctor E. Bach, “el que realment importa és restablir l’harmonia psíquica i emocional per poder ajudar a sanar el cos.”) 

Elaborem solucions d’essències florals amb un màxim de 7 flors per envàs, i sempre és un preparat totalment personalitzat.

A la farmàcia disposem d’un total de 38 essències de Flors de Bach, Totes les Flors del Mediterrani, totes les essències de Flors de l’Alba, i estem al dia de les Trembliglight essence, per poder preparar les solucions personalitzades.

Els tractaments Homeopàtics  són un mètode terapèutic es basen en administrar petites dosis de substàncies químiques per activar les defenses pròpies del nostre organisme i arribar suaument a guarir o mitigar els efectes de les malalties.

I la Terapèutica amb Sals de Schussler, es limiten a l’ús de dotze  sals minerals que són al nostre cos de forma natural i que ingerim a través de l’alimentació, però que no sempre l’organisme les pot o les sap utilitzar.

Amb l’administració de les Sals de Schussler podem estimular o restablir les funcions corporals, i fins i tot corregir els trastorns funcionals de l’organisme.


QUÈ ES POT TRACTAR I EN QUINES SITUACIONS PODEM UTILITZAR AQUESTES TERÀPIES ALTERNATIVES:

Bebès: còlics del lactant, infeccions repetitives del tracte respiratori, dificultat per dormir i nerviosisme, dificultat davant els canvis (adaptació a la llar d’infants, deshabituació del xumet, treure bolquers...)

Nens i adolescents: Trastorns psicològics (pors, inseguretats, problemes afectius, separacions, problemes de comunicació, hiperactivitat, estrès, insomni, falta de concentració....), trastorns osteo-articulars (dolor ocasionat pel creixement, cansament, traumatismes....), trastorns digestius (còlics, bulímia, diarrees, estrenyiment...), trastorns dermatològics (dermatitis, al•lèrgies, berrugues, èczemes, psoriasis...), trastorns relacionats amb el tracte respiratori (excés de mucositats, tos, infeccions de repetició, otitis, asma, al•lèrgies...)

Adults: Tractaments per ajudar a perdre pes, problemes gastrointestinals aguts i crònics, problemes circulatoris, dolors articulars, traumatismes, problemes hormonals (menopausa, menstruació...), problemes psicològics i emocionals (dol, separacions, ansietat, estrès, crisis, insomni, depressió...)
 

 

Teràpies alternatives