FLORS DE BACH, FLORS DEL MEDITERRANI I FLORS DE L'ALBA

Les Essències Florals són preparats naturals de flors silvestres amb propietats terapèutiques , descobertes inicialment  pel doctor Edward Bach, metge bacteriòleg i homeòpata anglès nascut l’any 1886.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va començar a recomanar el seu ús a partir de l'any 1977 a tots els països que en formen part i en l'actualitat es tracta d'un dels sistemes de curació alternatius més usat  a Amèrica i Europa.

Són molts els professionals sanitaris que en recomanen i en fan  ús ja que es tracta d'una teràpia que no presenta contraindicacions ni efectes secundaris, és compatible amb qualsevol altre tipus de medicació i a qualsevol edat, incloent els nadons. La seva funció no només és aplicada a humans, sinó que també es pot administrar als animals .

Les Essències Florals constitueixen un sistema de curació que es basa en el fet que la malaltia és el resultat d'un desequilibri emocional que, si persisteix, pot acabar produint una malaltia a nivell orgànic.
Pel Doctor Bach, l'important no era la naturalesa de la malaltia, sinó l’actitud de la persona que la pateix. Segons ell, el què realment importa és restablir l’harmonia psíquica i emocional per poder ajudar a sanar el cos.

 

 

PROFESSIONALS EN TERÀPIA FLORAL:

A la nostra farmàcia treballem des de fa uns anys amb tres tipus d'essències florals: Les flors de Bach, les flors del Mediterrani i les flors de l’Alba, fent amb aquests tres tipus d'essències una sèrie de combinacions per a trobar el camp energètic concret en el que volem interactuar.

Els efectes de les essències florals són tan subtils que només actuen a nivell de camps energètics imperceptibles produint, així,  transformacions energètiques que evidencien efectes molt importants en els diferents estats emocionals de qualsevol ésser viu.


D’aquests canvis en podem destacar, en humans, l’important camí que va des del canvi radical d’un estat d’ànim concret, fins al posterior canvi en el sistema immunològic, millorant així molts processos orgànics.

Entre altres símptomes tractem amb un excel•lent resultat, problemes com : Insomni, ansietat, dol o ruptura, estrés, pors , síndromes depressius, problemes de fertilitat, mals de cap repetitius , inseguretats, tabaquisme, agressivitat, per evitar repeticions i recaigudes en processos infecciosos etc etc.Les essències florals estan indicades tant per a persones adultes com per a nens petits o nadons , ja que , com hem dit anteriorment , aquestes no tenen efectes secundaris i es poden compaginar amb qualsevol altra medicació prescrita per un especialista en medicina convencional .

A la nostra farmàcia disposem, per a fer els preparats,  de 38 essències de flors de Bach, 45 essències de flors del mediterrani i 7 essències de flors de l’Alba.

Set essències, com a màxim, són a les que la nostra terapeuta, homeòpata i farmacèutica de professió, MªDolors Campanyà, optarà per a cada persona després d'haver fet un estudi complert i personal de cada un dels seus pacients.

Aquest preparat serà personal e intransferible i la posologia serà de mig comptagotes quatre cops al dia administrat, preferentment,  a sota la llengua i deixant-lo actuar, si pot ser, durant uns 30 segons.

La vostra fitxa romandrà als arxius de la nostra farmàcia amb la gran importància i respecte que té per a nosaltres el secret professional i el resguard de les dades personals dels usuaris i seguint les normes de l’Agència Espanyola de protecció de dades.

La visita serà sempre gratuïta i només pagaràs el preparat.

 

 

Teràpies florals