Productes d'higiene

Cosmètica facial personalitzada

Cosmètica corporal

Alteracions de la pell

 

La Farmàcia Campanyà i Cordomí, és una oficina de farmàcia on formulem. Realitzem Fórmules Magistrals , Preparats Oficinals i des de l'any 2011 també elaborem cosmètics personalitzats i a mida. A la nostra farmàcia trobaràs una àmplia gama de cosmètics personalitzats de molt alta qualitat i a un preu molt assequible.


LA IMPORTÀNCIA DE LA COSMÈTICA PERSONALITZADA

La raó de realitzar cosmètica personal i individualitzada és fruit de la reflexió i la decisió a la que hem arribat quan hem sumat els avantatges per l'usuari a qui van dirigits els nostres productes :

- Persones que no troben comercialitzat al mercat, el producte adequat a les seves necessitats. Cada persona i cada pell és diferent, i nosaltres ens adaptem al pacient, usant les textures que més li agraden, incorporant els principis actius cosmètics que li aportin el què necessita, i sobretot adaptant-nos a la possible problemàtica que presenti la pell en qüestió, com ara problemes d’al•lèrgies, rosacia, cuperosis, acné, fotoenvelliment, taques...

- Persones amb problemes dermatològics diagnosticats, com una psoriasis, una dermatitis seborreica, una dermatitis atòpica,..  Aquests usuaris durant els períodes que no presenten “brots” necessiten tenir molta cura de la seva pell, i cal que usin cosmètics adaptats a les seves necessitats, que no agreugin encara més la patologia base. La cosmètica personalitzada els permet mantenir la pell en millor estat de salut.

- També ens trobem amb persones que volen consumir un cosmètic d’alta gamma però a un preu assequible. Nosaltres, podem elaborar aquest cosmètics o un de molt similar amb la mateixa activitat i amb els mateixos actius cosmètics i altres novetats, de manera que pugui ser accessible per qualsevol usuari.

El gran avantatge de la Cosmètica individualitzada és que cadascú utilitza el cosmètic adaptat a la seva pell a cada moment de la vida.

LA NOSTRA FILOSOFIA;

Tots sabem que un cosmètic serà eficaç si en fem un bon ús. Tant  perquè ens l’apliquem  sovint, com perquè l’usem correctament. 
D’entrada cal que les seves característiques organolèptiques (textura, olor, extensibilitat...) siguin del nostre grat, però també cal veure i notar un resultat mentre l’estem utilitzant.

Per això és tant important l’ús de bases o vehicles adequats i adaptats al consumidor, per poder assegurar-ne la seva aplicació.
Però encara és més important utilitzar i incorporar a aquestes bases els actius cosmètics més adequats per l’activitat que busquem i així poder obtenir el resultat tant esperat.
I és aquí on entrem nosaltres, els farmacèutics formuladors, per determinar quins actius necessita la pell, en quines concentracions cal usar-los i quina serà la base o el vehicle més adequat (crema, sèrum, solució, espuma...).
Nosaltres sempre usem les dosis i concentracions màximes recomanades pel fabricant, per poder assolir el resultat desitjat.

SOM PROFESSIONALS SANITARIS I FORMULADORS

Per una banda , com a professionals sanitaris, estem plenament capacitats per poder estudiar les necessitats del consumidor, determinar quins productes són els més indicats en cada cas. I per una altra banda, com a farmacèutics formuladors, podem elaborar el producte adequat utilitzant sempre matèries primeres d’alta qualitat.

Així doncs, una de les nostres principals premisses és estar al dia de les novetats d'actius cosmètics i seguir sempre els protocols i la normativa vigent referent a l'elaboració d'aquests preparats.

Cosmètica personalitzada