Podeu trobar varietat de productes;

 

ALTERACIONS VASCULARS

Peus cansats, cames pesades, inflamació.., són alguns dels símptomes que presenten algunes de les alteracions vasculars perifèriques.

Podem ajudar a millorar els símptomes amb l'ús de cosmètica adaptada, i com a coadjuvant del tractament farmacològic pautat pel metge especialista. 

Els productes cosmètics que s'usen en aquests casos, els elaborem principalment a base d'extractes de plantes amb reconeguda activitat vasoprotectora, com ara: Castanyer d’Índies, Ginkgo, Hamamelis, Melilot, Mirtil, Galzeran i Vinya Vermella, entre d’altres extractes de plantes.

Alhora, es poden associar actius i ingredients amb certa activitat antiinflamatòria com el Àrnica o la Calèndula, i substàncies o bases refrescants per calmar el rubor que de vegades també es presenta.

 

CEL·LULITIS

 

Tots sabem que el greix acumulat en els teixits perifèrics, prové de l'excés d'aliments ingerits durant els àpats. Aquest excés d'aliments que l'organisme no necessita de forma immediata, van al fetge on els transforma en greix.

Els lípids són transportats als teixits grassos , i un cop allà actuen com a magatzem d'energia ; quan l'organisme ho necessita , els greixos s'alliberen i són cremats en "centrals energètiques" .
 
Quan aquest últim procés no es realitza adequadament , o hi ha massa greix circulant , aquest greix s'acumula i exteriorment es tradueix en l'anomenada "pell de taronja" o cel·lulitis .
 
Davant d'aquest procés , podem actuar utilitzant diferents actius cosmètics ;
 
Primer tenim la L- Carnitina , o també anomenada "molècula devoradora de greix". Aquest ingredient facilita el transport del greix a les "centrals energètiques" de l'organisme , fent que es cremi més greix, i axí la persona s'aprima , es recupera més energia i es resisteix millor el fred i el cansament .
 
També se sap que la L-Carnitina associada a la Cafeïna o la Teofilina , o productes que en contenen , millora l'efectivitat del tractament , ja que la Cafeïna , i els seus anàlegs , tenen la capacitat d'extreure els greixos de les cèl·lules en les què s'emmagatzemen .
 
També disposem d'un nou actiu cosmètic denominat Glutrapeptide ® , que ha demostrat millorar la capacitat de les neurones per donar suport al procés de la lipòlisi ( que és el procés de degradació del greix ) per part dels adipòcits (que són les cèl·lules grasses).
 
I tenim Liporeductyl ® , que es tracta d'un preparat que conté diversos ingredients ( cafeïna , Extracte de Ruscus , derivats de Iode , Extracte de Heura , Carnitina i escina , entre d'altres) , tots ells amb activitat anticel.lulítica , que es troben en liposomes per facilitar la seva penetració a la pell i el teixit adjacent .

 

ESTRIES

 

Les estries són conseqüència de la ruptura o de la pèrdua parcial de les fibres elàstiques de col·lagen i elastina que es troben a la pell. Aquestes fibres trencades són les que donen lloc a les reconegudes franges o bandes lineals que apareixen a diferents zones del cos, i que poden adquirir diferents tonalitats en funció de l’antiguitat de la lesió. Així aquestes comencen sent rosades o vermelloses i acaben adoptant un to blanc o nacrat.

Cal dir que tot i que un cop aparegudes són difícils d’eliminar, existeixen tractaments eficaços per millorar de forma considerable la seva aparença.

Els productes recomanats per combatre les estries, i que també servirien per prevenir-les, serien tots aquells que contenen; hidrolitzats de col·lagen i elastina, Asiaticòsids (provinents de l’extracte de Centella Asiatica), l’àcid hialurònic, extractes placentaris, vitamines com A, B, C, D, E i l’oli de germen de blat, entre d’altres actius.

Però el millor de tots els tractaments és la seva prevenció. En etapes de la vida on hi ha una elevada probabilitat d’aparició d’aquestes lesions, caldria utilitzar cremes hidratants i regeneradores que proporcionin elasticitat i humitat a la pell. Estem parlant d’etapes com la pubertat i l’embaràs, principalment.

 

 

HIDRATACIÓ CORPORAL

 

La pell és l’òrgan més gran del cos humà. És un element important en la regulació de la temperatura i forma una coberta protectora pel cos.

La pell té el seu propi mecanisme d’hidratació que li permet mantenir-se flexible i resistent. Però en ocasions no és suficient, i cal un ajut extra hidratant-la.

Amb l’ús de cosmètics hidratants tractarem i evitarem la deshidratació de la pell, i així previndrem problemes com la descamació, la irritació i la sensació de tibantor i sequedat que poden aparèixer quan a la pell li falta aigua i està deshidratada.

Així doncs, recomanarem sempre l’ús de cosmètics hidro-reguladors tant per tractar la deshidratació, com per mantenir el grau d’hidratació correcte.

Aquests cosmètics  contindran principalment els denominats factors naturals d’hidratació que, a més d’aigua, contenen electròlits, aminoàcids i altres substàncies que tenim de forma natural a la pell i que ens ajuden a mantenir un nivell d’hidratació correcte.

També podem usar actius tant coneguts com el hialuronat sòdic, que té una elevada capacitat de retenir aigua dins la pell, per tant d’augmentar les reserves hídriques d’aquesta,  i de reestructurar les seves matrius biològiques.

A part d’aquests hi ha altres actius i excipients que ens ajudaran a evitar la deshidratació de la pell, protegint-la.

 

REAFIRMANTS

 

Els reafirmants corporals  solen anar dirigits a Reduir i definir zones corporals com les cuixes, els glutis, els pits i la zona abdominal.

Els tractaments per reafirmar la pell estan destinats principalment a recuperar l’elasticitat i tonicitat de la pell, i per tant interessa elaborar i utilitzar cosmètics corporals que estimulin la producció de col·lagen i elastina de la pell, principalment.

Disposem d'ingredients molt eficaços i innovadors com UplevityTM, que estimula els mecanismes implicats en el procés de cohesió i tensió de la pell, reduint la flaccidesa i el penjament de la pell induïts per la gravetat. 
 
Aquest s'associa a un altre actiu molt eficaç, Serilesine ®, que actua sobre els queratinòcits i els fibroblasts, recuperant la fermesa i elasticitat de la pell, i demostrant un efecte redensificant i reestructurant de la pell.
 

RELIPIDANTS

 

Els cosmètics "relipidantes", són aquells que ens aporten greix (lípids), necessaris quan una pell es presenta SECA o MOLT SECA.

La pell seca és aquella pell que presenta petites arrugues i genera tibantor dolorosa, també produeix una falta d’elasticitat i provoca cert  malestar. És una pell més fràgil i sensible que la pell normal. I a diferència de la pell deshidratada, la pell seca té menys lípids. Per tant, és necessari rehidratar les capes superiors de l’epidermis i també completar la falta de greix necessari per fixar l’aigua a la capa còrnia.

És en aquests casos de sequedat quan principalment recomanem l’ús d’olis vegetals rics en àcids grassos essencials, com el linoleic, linolènic, oleic, palmític, etc, que presenten propietats emol·lients i hidratants, protegeixen i reforcen el sistema immunitari de la pell i la nodreixen.

També poden usar-se ceramides que contenen fosfolípids, i que ajuden a restaurar la barrera lipídica de l’estat corni de pells espatllades i seques, igual que les manteges vegetals com la Mantega de Karité.

 

COSMÈTICA DE MANS

 

Estem parlant de qualsevol tipus de producte cosmètic dirigit a la REPARACIÓ, HIDRATACIÓ i CURA DE LA PELL DE LES MANS

 

COSMÈTICA DE PEUS

 

Hi trobarem cosmètics exfoliants, Hidratants i Reparadors per la pell de la zona dels peus.

COSMÈTICA CORPORAL