En els últims anys s’ha vist un canvi en l’alimentació de les persones. Hi ha hagut un canvi d’una dieta abundant i repartida en pocs àpats a un menjar fraccionat entre 4 i 5 vegades al dia amb la finalitat de repartir de una manera correcta l’aportació energètica que necessita l’organisme.
 
En relació a l’esport, l’alimentació ha d’estar lligada a l’horari de l’entrenament, intentant prendre sempre algun aliment unes dos hores abans i després de finalitzar l’exercici. És molt important que el nombre d’àpats i l’horari siguin personalitzats, ja que cada persona realitza un esport diferent i té, per tant, una despesa energètica diferent.
 
La distribució energètica al llarg d’un dia podria ser la següent:
 
                        Esmorzar: 15-25% (que pot dividir-se en dos)
                        Dinar: 25-35%
                        Berenar: 10-15%
                       Sopar: 25-35%
 
part d’una alimentació adequada també s’ha de tindre una correcta hidratació al llarg del dia. També abans i durant l’activitat física i una bona rehidratació després de l’esport. La possibilitat de prendre suplements dietètics es pot tindre en compte. Tots aquests aspectes són els que es desenvoluparan en aquest treball i durant l’activitat educativa per tal de transmetre uns bons hàbits mitjançant l’educació a la ciutadania des d’un punt de vista farmacèutic.
 

Health

La bona salut és la possessió més preuada d'un atleta. Sense ella, el rendiment cau i la formació es converteix en un dur treball, com al seu torn podria conduir a problemes secundaris, com les lesions i inflamacions.

Per assegurar-se que la seva salut es manté òptima, és important per reposar periòdicament els seus aminoàcids, minerals, vitamines i *oligos, a través de les opcions dietètiques intel·ligents, així com l'ús dels suplements nutricionals adequats. Confia en Etixx per tenir exactament el que necessites per mantenir-te saludable durant tot l'any.

Power

Cada atleta *semi professional o professional, comprèn i estima la importància del poder.

El perquè és obvi: la força muscular, i especialment l’explosivitat, són una base important per construir el seu rendiment esportiu. Un atleta de resistència es beneficiarà enormement de guanyar força, de la construcció dels músculs i de fer-los més forts.

Això requereix esforç, per descomptat, però també els nutrients adequats.

Pot, naturalment, sostenir i augmentar la seva força abans, durant i després del seu entrenament amb els suplements nutricionals adequats. Etixx té exactament la gamma de proteïnes i productes de base *creatina que necessita.

Endurance

La resistència requereix temps per construir-se —i encara més temps per mantenir-la i millorar-la. Empenyent contínuament els teus límits i millorant el seu rendiment sense fer-se mal, això és el més important per dur-ho a terme. Per descomptat, això requereix que els atletes treballin dur i posin l'esforç necessari, utilitzant els mètodes d'entrenament que són ideals per a ells… Però la nutrició adequada és igualment important.

Etixx creu que, gràcies als suplements nutricionals adequats, els atletes de Resistència poden millorar els seus límits i augmentar la seva Resistència. Amb la nostra gamma de productes relacionats amb la resistència, els ajudem a fer precisament això.

Performance

En el terreny de joc o en la pista, en l'aigua, o en la carretera, un atleta vol saber que és capaç de rendir al màxim de les seves capacitats, amb la màxima concentració i energia màxim. Això ho dóna la confiança, que és el que fa tot bon atleta gran quan la situació ho requereix. Es tracta de foc, passió, millorar els límits i donar tot el que tens sobresortint per sobre de tu mateix. Per a tal fi, els atletes poden comptar amb la seva pròpia força mental i Etixx.

Etixx ofereix una àmplia gamma de suplements nutricionals que donen als atletes l'energia i la construcció dels elements que necessiten per desenvolupar el seu màxim rendiment.

 

Recuperation

La millor preparació per a qualsevol rendiment futur és una recuperació completa de l'últim esforç atlètic.

En restaurar els músculs durant i/o després del seu entrenament, o fins i tot minimitzar la fatiga o avaria per endavant, ajudes al teu cos a recuperar-se de la manera més fàcil. En altres paraules: millor recuperació és la clau de la destresa esportiva consistent. I aquí és on els suplements nutricionals adequats Etixx són útils.

 

Nutrició esportiva