Des de la nostra oficina de farmàcia , li oferim un servei  orientat a millorar el seu estat de salut mitjançant el seguiment , consell i control de la patologia per a tot pacient en tractament crònic .

El servei d'atenció farmacèutica comprèn:
L’Estudi i avaluació del pla de medicació, on valorem el tractament instaurat, realitzem una fitxa del pacient amb la història mèdica i els tractaments actuals, determinem possibles duplicitats, detectem les contraindicacions i planifiquem un seguiment.


Per realitzar les proves de seguiment, realitzem controls de la pressió arterial, control de pes.., i controlem la presa de la medicació a través del servei del SPD ® (Servei Personal de Dosificació).


També recomanarem canvi d’hàbits higiènic-dietètics adaptats a cada pacient.


I com ja hem citat, realitzem dispositius setmanals de medicació per als pacients medicats amb més d’un medicament, amb tractament crònic que requereixen suport per poder dur a terme un bon compliment terapèutic.


I realitzem serveis d’assessorament orientats a cuidadors i / o familiars de pacients, sobre hàbits i cures especials per a pacients amb més d’una patologia.


Com a farmacèutics comunitaris, estem aquí per poder resoldre qualsevol dubte sobre tractaments farmacològics i teràpies instaurades. També ajudem sobre qualsevol dubte o problema relacionat amb la salut.


Els farmacèutics tenim el compromís exprés amb el benestar dels pacients com a individus que precisen i mereixen la consideració, la preocupació i la nostra confiança.

Atenció farmacèutica