Els diferents tipus de pell fan que sigui important analitzar el seu estat per poder seleccionar el tractament més adequat. No tothom és igual ni precisa el mateix cosmètic!

Tenir una pell maca, sana i lluminosa és la base per aconseguir un rostre bonic i serè. Mitjançant  la tecnologia més innovadora , a la nostra farmàcia ja podem fer diagnosi de l'estat de la pell, ajudant  així a l'elecció del tractament més adequat per a cada persona i tipus de pell.

Disposem d’un nou equip que ens permet fer mesures a temps real de l’estat de la pell. Es tracta del Multi Dermascope MDS 1000

El Multi Dermascope® MDS 1000 és un aparell autònom per l’anàlisi de la pell que combina els paràmetres més importants per al consell cosmètic.

Ens dóna gran varietat de mesures: hidratació i sèu (greix) en l’epidermis (la sèu també es pot mesurar en el cabell i en el cuir cabellut), elasticitat i edat biològica de la pell i el contingut de melanina, donant-nos així informació del SPF (Factor de Protecció Sola

r) necessari en la recomanació de pro

ductes de protecció solar.

 

La càmera connectada i incorporada a l’aparell, ens dóna informació visual addicional de la superfície de la pell i del cuir cabellut i mostra amb làmines especials la producció de greix i la descamació.

La novetat és que la càmera ens mostra imatges en color obtingudes amb llum polaritzada paral•lela i creuada, i aquestes imatges poden congelar-se en la pantalla, facilitant-nos així un millor anàlisi.

El MDS 1000 ens permet realitzar recomanacions objectives de productes cosmètics, mitjançant mètodes de mesura científics, per cobrir les necessitats individuals del cabell i la pell.

És una eina d'anàlisi imprescindible per determinar el tractament més adequat segons l'estat de la pell, i  també és de gran ajuda durant i després de l'aplicació dels tractaments, ja que verifica la intervenció del professional a l'hora d'oferir el producte que realment necessita aquella persona.

 

Amb l'ajuda de la tecnologia i els cosmètics adequats, aportem  als nostres clients l'ajuda necessària per vèncer els seus problemes relacionats amb la pell.

Amb la nostra TARGETA FIDELITAT et farem un estudi  gratuït de la pell 3 mesos. És important , per nosaltres i per tu, anar veient els canvis favorables  que els nostres cosmètics t’aporten.

Demana’ns cita prèvia per venir a consultar-nos.

Per poder realitzar un anàlisi correcte, cal que vingueu amb el cutis ben net, sense maquillatge i sense haver aplicat cap cosmètic sobre la pell, com a mínim dues hores abans de l’anàlisi.

 

Anàlisi de la pell